Ei tulevia tapahtumia tapahtumat.

Viihdyttävä musiikki-ilta Pumppuhuoneella

Rakuunamäen pumppuhuone Muinaisrantaraitti 1, Lappeenranta, Suomi

Rakuunamäen Pumppuhuoneen terassille asettuu Helatorstaina 26.5. 2022 klo 18 noin 1,5 tunnin ajaksi lappeenrantalainen viihdyttävän ja tanssittavan musiikin Duo Melody.  Jukka Rajalan mukaan luvassa on kappaleita rakkaudesta ja tietysti myös Saimaasta.  Voit istahtaa kuuntelemaan joko terassille tai kuunnella seisten tai kävellessä.  Tärkeintä että tulet.  Tilaisuus on ilmainen ja tarkoitettu kaikille ulkoliikunnan ystäville.

Pumppujumppa

Rakuunamäen pumppuhuone Muinaisrantaraitti 1, Lappeenranta, Suomi

Tervetuloa koko perheen Pumppujumppaan ke 31.8.2022 klo 18-20. Tapahtuma on maksuton. Erilaisia jumppapisteitä voi testata klo 18-20 välillä ja jumppaajien kesken arvotaan jumppalahjakortti (arvo 300€). Jaossa 100 ensimmäiselle yllätyslahja. Pumppuhuoneen terassilla on buffet ja tanssittavaa musiikkia tarjoaa Duo Melodia. Tervetuloa koko perhe!

Koko perheen laskiaistapahtuma su 19.2. Pumppuhuoneella

Rakuunamäen pumppuhuone Muinaisrantaraitti 1, Lappeenranta, Suomi

Laskiaistapahtuma sunnuntaina 19.2. klo 10:00 - 15:00. Luvassa jälleen lumiukkokilpailu lapsille kenttäalueella.  Lumet kasataan valmiiksi.  Parhaat palkitaan.  hyvä  liukumäki, napakelkalla vauhdikasta menoa, puffetti palvelee, Pumppuhuoneen esittelyä.  Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään upean rantaraitin maisemiin. Ajoneuvojen pysäköinti Korkkitehtaan rantaan tai Upseeritielle.  

Henkilötietojen käsittelykäytäntö · Rekisteri- ja tietosuojaseloste · Evästekäytännöt
© 2024 Rakuunamäen Pumppuhuone ry & #2424
Y-tunnus: 2796930-5