Las­kiais­sun­nun­tai­na Rantaraitille

Rakuunamäen pumppuhuone Upseeritie 2, Lappeenranta

Laskiaissunnuntaina on jälleen hyvä päivä lähteä reippailemaan oman kotiväen tai naapureiden kanssa Rantaraitille. Tarjolla on hyvää Rokkatiimin soppatyksissä tehtyä rokkaa, kahvia ja pullaa Lisätietoa mm. Norpparisteilystä Muu ohjelma täydentyy lähiviikkoina. Laita tapahtuma muistiin.

Las­kiais­sun­nun­tai tulossa

Rakuunamäen pumppuhuone Upseeritie 2, Lappeenranta

Onko Sinulla millaisia odotuksia Laskiaissunnuntaille 23.2. ?  Mitä toivot Rantaraitille ja Pumppuhuoneelle?  Halutko olla toteuttamassa jotain mieleistä tekemistä lapsiperheille?  Laita viestiä meille.  Tehdään yhdessä hauska Laskiainen! Pumppuhuone tulee olemaan käytössä myös talviaikoina 12.02. alkaen.  

Syys­tal­koot 9.9. klo 9 alkaen

Rakuunamäen pumppuhuone Upseeritie 2, Lappeenranta

PUMPPUHUONEEN SYYSTALKOOT Rakuunamäen Pumppuhuone on ollut kesän vilkkaassa käytössä ja sellaisena jatkunut myös syksyn aikana. Keväällä menetimme runsaasti tilauksia ja suunniteltuja tapahtumia, mutta siitäkin on nyt toivuttu. Pumppuhuoneen tiloissa on tänä aikana juhlittu syntymäpäiviä, vietetty hää- ja rippijuhlia, jo muutamakin lapsi saanut nimensä siellä, ystävät kokoontuneet ja monenlaisia muita kohtaamisia koronaehdot täyttänen. Edessä on vielä […]

Luk­ko – Ilves

Rakuunamäen pumppuhuone Upseeritie 2, Lappeenranta

pudotuspelit...

20,00 Euroa
Henkilötietojen käsittelykäytäntö · Rekisteri- ja tietosuojaseloste · Evästekäytännöt
© 2021 Rakuunamäen Pumppuhuone ry & #24Japa
Y-tunnus: 2796930-5